Eindelijk \
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Eva
21 Juni 2005 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Wat er met de afgelopen maand gebeurd is zou ik je niet kunnen vertellen. Nadat 't New Zealand Food and Cultural Festival (4 t/m 14 Mei) voorbij was hebben we 'n Club Connoisseur (= Loyalty Programme waar ik voor werk) Membership Night gehad op 21 Mei. Vervolgens op 31 Mei de eerste verjaardag van ons Seafood Restaurant Amwaj groots gevierd. Dat was echt 'n top party, zo'n 350 gasten in 't restaurant, alle meubilair eruit. 20 man personeel in zilveren catsuits gehesen en verder helemaal zilver gebodypaint/sprayed. DJ van populaire radiozender in de open showkeuken, danseressen achter 't glas v.d. showkeuken afgewisseld met mime spelers. Echt waarzinnig!
Tussen deze beide events door alle voorbereidingen getroffen voor een 10 daagse promotie van Club Connoisseur in Burjuman Centre, een van de grootste shopping centres van Dubai. Daar hebben we van 1 t/m 10 Juni met 'n speciale aanbieding nieuwe leden geworven. Erg succesvol maar ook slopend, iedere dag van 10.00 tot 22.00. We hadden 'n super gave stand met mos op de grond en funky witte nep-stenen. En daarnaast hadden we onze Chocolade Fontijn neergezet. Het winkelend publiek kon dus genieten van heerlijk vers fruit (aardbeien, ananas en meloen) dat je lekker in de fontijn kon houden. Tegen alle verwachtingen in heb ik me redelijk in kunnen houden en ben ik zelfs 2 kilo afgevallen in plaats van bijgekomen... :D
Na 10 dagen externe promotie was ‘t op kantoor 1 grote chaos, alle info van onze nieuwe members moest verwerkt worden, betalingen in orde gemaakt, kaarten geprint enz enz enz. Vorige week ook nog 2 dagen training gehad dus die week was zo voorbij.
Ook deze week vliegt alweer om, zondag hebben we Staff Party gehad, en Eva zou Eva niet zijn als ze er niet bij betrokken was. 's Middags eerst 'n "Parade of the Stars" waarbij alle 44 nationaliteiten die in 't hotel werkzaam zijn vertegenwoordigd worden. Vervolgens optredens van 't personeel, eerst de directie samen met alle afdelingshoofden, daarna wij als managers en assistant managers en daarna alle service associates. Samen met 10 collega's (zie Staff Party - Groepsfoto) hebben we onder begeleiding van Analee (Sales Manager, zie foto) een hele leuke dans ingestudeerd, viel nog niet mee om met name de mannen (6 stuks) op 't zelfde moment dezelfde beweging te laten maken. We hebben de afgelopen 2 weken ontzettend veel lol gehad, iedere avond geoefend, kostuums gekocht en gemaakt enz enz enz. Uiteindelijk zijn we 2e geworden, 't optreden van de service associates was echt waarzinnig goed, daar konden gewoon niet tegenop. Tussen de optredens door veel spelletjes met leuke prijzen en gewoon 'n "Lucky Draw" waarbij je alle van 'n magnetron en DVD speler tot 1000 Dirham Cash kon winnen. Echt ontzettend veel prijzen, helaas was ik niet een van de gelukkigen. Het was echt 'n top feest, daarna nog met 'n aantal collega;s op stap geweest en op tijd naar huis gegaan, ik was gewoon gesloopt.
Gisteren lekker vrij gehad, had ik ook echt verdiend! Niet veel bijzonders gedaan, het was gelukkig niet zo humid buiten dus 's middags lekker aan 't zwembad gelegen, daarvoor lekker wezen lunchen en 's avonds laat nog wezen uiteten.
Nu weer aan 't werk. 1 Juli gaat Carolien op vakantie en ben ik 'n maand lang verantwoordelijk voor Club Connoisseur, vanaf vandaag dus langzaamaan taken overdragen enz. De promotie-activiteiten staan effe op n laag pitje, moeten nog effe zien of ik daar tijd voor heb als Carolien weg is.
Tja en verder, veel op stap geweest. Samen met 'n college 'n dag naar Khor Fakkan geweest met de bedoeling om te gaan snorkelen en kleine "black tip reef sharks" te zien. Dat is er uiteindelijk niet van gekomen omdat ik eenmaal op 't strand gewoon knock-out ben gegaan en 'n paar uur vast heb liggen slapen. Daarna lekker genoten van 't heerlijk massage en 'n tijdje in de sauna gezeten. Had die korte break ook echt effe nodig, beetje energie bijtanken tussen alle hectiek door.
Voorlopig niet echt spectaculaire plannen, 't gaat eigenlijk gewoon allemaal betekend werken, stappen, slapen, werken, stappen, slapen, enz enz enz.
Zal proberen om binnenkort ook nog wat nieuwe foto's op de sites te zetten, vooral die van de Amwaj Birthday Party en van de Staff Party zijn ontzettend leuk maar ik moet ze nog verkleinen.
Nu jullie weer helemaal op de hoogte zijn ben ik erg benieuwd hoe 't er in Nederland mee gaat. Heb gehoord dat 't weer eindelijk zomerse temperaturen aan begint te nemen, hier in Dubai kunnen we makkelijk 'n paar graden missen. Weet alleen nog niet hoe ik die ik NL moet krijgen.
Tot mails, bels, sms of gewoon ziens,
Liefs Eva
Nog een aantal Wist-U-Dat-jes:
- Mijn eerste officiele bezoek uit Nederland gepland staat voor de periode van 5 t/m 12 November. Direct na Ramadan komt Walter 'n weekje feesten in Dubai.
- Dennis en Sylvia op 30 Mei papa en mama zijn geworden van 'n mooie, gezonde zoon Casper (met heel veel haartjes).
- Ik 't warme weer 'n beetje zat begin te worden.... ;-) GEINTJE!!!!
- Ik nog iedere ochtend geniet van de zon in m'n gezicht als ik wakker word.
- Ik nu ook weer gauw verder moet met m'n werk en hoop gauw iets van jullie te horen.
22 Juni 2005 - 05:53
Myrthe:
Hoi Eva.
Vind je het nog leuk in doebai? Ik ga over 2en een halve week naar groep 5. 22 juni is mijn laatste expressi jammer he?...
Groetjes myrthe. -
22 Juni 2005 - 13:36
Eva:
Hoi Lieve Myrthe,
Ik vind het nog steeds heel erg leuk in Dubai. Het is hier heel erg warm omdat de zon altijd schijnt maar dat vind ik wel lekker.
Groep 5 klinkt erg spannend, heb je er al zin in?
Wil je tante Joke nog een keer 'n dikke kus van mij geven. En natuurlijk ook voor Milo, Mama en Papa.
kus & knuffel,
Eva -
24 Juni 2005 - 12:03
Ellen:
Leuk bericht en leuke foto's!
In Nederland is het nu ook eindelijk warm weer. Het is nu officieel een hittegolf hier! En ik ben zelfs verbrand. Hier is alles ok. Ik ben van nu af aan weer lekker vrij op vrijdagmiddag want 1 collega die met zwangerschapsverlof was is weer terug. Erg fijn! Dus ik ga nog even lekker genieten van mijn vrije middag en van het mooie weer. Tot mails.
Dikke kus -
19 Augustus 2005 - 12:48
Walter:
Het is nu een saaie vrijdagmiddag hiero op het werk... Het weekend komt eraan, dus niet zo veel zin meer. Een goed excuus om de site van 'Eva goes Dubaï' te bezoeken :)
Groeten & liefs vanuit Den Bosch