The first pics....
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Eva
07 Januari 2005 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
ben ik weer effe, het heeft iets langer geduurd dan gepland maar bij deze dan toch echt de eerste foto's uit Dubai.
Heb een groter aantal foto's in 'n viertal Word bestandjes gezet voorzien van text en uitleg maar dat zijn nogal grote bestanden geworden. Kan ze helaas niet naar iedereen mailen.
Verder alles nog steeds goed hier, ben inmiddels al lekker gewend. Heb 't idee dat ik hier al minstens 'n maand zit ipv een week. Misschien komt dat ook wel omdat ik 2 x per dag naar m'n werk ga. Nog 1 weekje split-diensten werken en dan ga ik eindelijk avonddiensten doen. Kan ik lekker stappen, uitslapen, naar 't strand voordat ik ga werken enz enz enz. Met andere woorden, eindelijk een beetje sociaal leven opbouwen.
Nou, tot zover de mededelingen voor nu. Vanavond nog 'n paar uurtjes werken en morgen lekker vrij (shoppen & strand).
liefs Eva
ps: Zag weer allemaal hele leuke reacties op m'n vorige bericht, zelfs eentje in 't Afrikaans. Baie Dankie Andrew!!!
07 Januari 2005 - 17:55
Paul Sival:
Hoi Eva,
Wat ben je toch een kameleon. Amper 2 wkn. weg uit Nederland en al het gevoel dat je in Dubai op het strand geboren bent...
Hier worden de dagen gelukkig weer langer en is het wonderwel bijna net zo warm als in Dubai. Zou dit door de tsunami komen?
De zolder is weer verhuurd, dus je kunt geen spijt meer krijgen. Over een jaar of 2 is-ie weer beschikbaar. Interesse?
Waar zijn je foto\'s trouwens te zien? Ik ben wel benieuwd naar wat real-life-pics...
Succes met socialiseren en tot je volgende bericht!
Groet Paul. -
09 Januari 2005 - 18:49
Walter:
Hoi Eva,
Ik krijg je foto\'s in een Word-document niet te zien... iets fout gegaan?!
Maar de foto\'s die je me gemaild heb zijn wel goed aangekomen en zien er goed uit!
Even snel een nieuwe baan vinden, ff sparen en dan op naar Dubai!
Veel liefs uit Den Bosch - Nederland. -
20 Januari 2005 - 18:07
Andrew:
...wat ik zou doen om ff naar de strand te gaan...!? Wat wordt je toch verwend!!! Ben je nu eigentlijk daar om te werken of ben je op vakantie? Wish I could be there too!!!